واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟ زمان ثبت نام انتخابات شورای شهر ۱۴۰۴ زینی‌وند: داوطلبان شورا‌ها باید تا ۲۷ مهر استعفا دهند واکنش عضو کمیسیون امنیت مجلس به ادعای امارات درباره جزایر سه‌گانه

سرلشکر سلامی: ما در حال قطع همه وابستگی‌های کشور هستیم

فرمانده کل سپاه با بیان اینکه آرایش مردم ایران برای عبور از تحریم‌ها و تامین نیازها، جهادی و جدی است، گفت: امروز تحریم به فرصتی برای تحریک انگیزه‌ها، باورها و اعتقادات مردم تبدیل شده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۹ - ۱۹ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 07
کد خبر: ۷۶۶۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی صبح امروز (یکشنبه ۱۹ بهمن) در جشنواره مجازی ملی علم و فناوری و نمایشگاه دستاوردهای علم و فناوری بسیج در جمع خبرنگاران، گفت: امروز رویداد خوبی را در این نمایشگاه مشاهده می‌کنیم و شاهد شکوفایی استعدادهایی هستیم که به وفور در جامعه ما وجود دارد.

 

وی ادامه داد: در کنار نیازهایی که کشور برای پیشرفت احتیاج دارد، خوشبختانه پتانسیل‌های خوبی در کشور وجود دارد و دشمنان تلاش می‌کنند همه روزنه‌های پیشرفت را به روی ملت ما ببندند اما به همت جوانان هوشمند و پرتلاش، که جهاد علمی و فناوری را در مسیر پیشرفت کشور قرار داده‌اند امروز می‌بینیم بسیاری از محصولاتی که تا قبل مجبور بودیم وارد کنیم و ما را به کشورهای دیگر وابسته می‌کرد به دست جوانان تلاشگر و دانشمند ما تولید می‌شود.

 

سلامی با بیان اینکه ملت ما در حال پیشرفت است و ما در حال قطع همه وابستگی‌ها هستیم، تصریح کرد: به نظر ما تحریم یکی از فرصت‌های بزرگ تاریخی برای کشور ایران است نه یک فرصت در یک مقطع زمانی.

 

فرمانده کل سپاه گفت: امروز تحریم به فرصتی برای تحریک انگیزه‌ها، باورها و اعتقادات مردم تبدیل شده و به مفهوم واقعی یک تلاش واقعی در جامعه برای رفع همه نیازمندی‌ها ایجاد کرده است.

 

سلامی تأکید کرد: ما نمی‌توانیم به هیچ‌ کشوری وابسته باشیم و با کشورهای دیگر متفاوت هستیم چرا که در تحریم جهانی هستیم و هیچ کس به ما کمک نمی‌کند. حتی دوستان ما در بهترین حالت، با ما دشمنی نمی‌کنند، اما هیچ کس به ما کمک نمی‌کند تا این کشور روی پای خودش بایستد.

 

وی با بیان اینکه نمی‌توانیم منتظر کمک دیگران بمانیم، اظهار داشت: مردم و جوانان ما یاد گرفته‌اند به ذهن‌های خود تکیه کنند و روی پای خود بایستند تا آرزوی دشمنان را دفن کنند.

 

سلامی با بیان اینکه امروز شاهد آرایش جهادی بسیجیان برای پیشرفت‌های فناوری در کشور بودیم، اظهار داشت: ساخت پیچیده‌ترین قطعات و تجهیزات مورد نیاز کشور را امروز در این نمایشگاه شاهد بودیم.

 

وی تصریح کرد: آرایش مردم ایران برای عبور از تحریم‌ها و تامین نیازها، جهادی و جدی است و ما مطمئن هستیم فرمول ما برای عبور از مسائل جاری همین همت و عزمی است که در این نمایشگاه می‌بینیم./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار